30 maj 2010
14:30

Skogås-Trångsunds FF

Referat: Nackdala AIS - Skogås-Trångsunds FF

I den här matchen var vi som vanligt bäst i andra halvlek, liksom vädret. Regnet kanske förklarar varför spelet var sämre i början. I vilket fall var vi bättre än Skogås-Trångsund under hela matchen. De hade en riktigt vass målchans men vi hade massor. De hade en mycket bra målvakt som räddade dem från fler mål i baken. De hade också en farlig offsidetaktik som de lyckades med många gånger, men inte vid ett tillfälle i första halvlek när Maja löpte sig fri på en fin passning från Johanna och kunde göra 1-0.
I andra halvlek hade vi många farliga anfall där Jennifer, Amy och Rubina löpte bra på passningar från Johanna och Maja. Flera gånger blev vi avblåsta för offside som var klart tveksamma.
Vårt försvar såg också stabilt ut i andra halvlek och Paula jobbade bra i sitt straffområde och tog hand om de långa passningar som Skogås försökte slå in bakom vår backlinje.
Jennifer fick också tillfälle att slå en straff som deras målvakt räddade, men sedan kom revanchen när Jennifer dundrade in en frispark från rätt längt håll till 2-0.
Matchens lirare: Rubina en enorm arbetsinsats under hela matchen och många bra löpningar på vänsterkanten. Och nu börjar passningarna hitta rätt också.

mån 30 aug 2010, 18:15 Skogås-Trångsunds FF - Nackdala AIS 0 - 2